پنجشنبه ۲۶ تیر ۰۴ ۱۱:۰۱
گردو نو سرشار از مواد پرخاصیت و فواید تندستی میباشد. این خوراکی خوشمزه به تقویت مغز و قلب امداد مینماید، خطر ابتلا به دیابت و بعضا از اشکال سرطان را کاهش می دهد و برای تندرست خرید گردو امسالی گوارش اثرگذار میباشد . همینطور، گردو نو به جهت داشتن آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب امگا 3، می تواند به پیشرفت در عملکرد مغز، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی تن یاری دهد.
مهمترین خاصیت گردوی نو:
تقویت مغز و خاطر:
گردو دربردارنده اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E میباشد که برای تندرست مغز و بهبود خاطر موثر می باشند
سالم قلب:
چربیهای سلامت جانور در گردو، مانند اسیدهای چرب امگا 3، می توانند به کاهش کلسترول بد (LDL) و ارتقاء کلسترول عالی (HDL) امداد نمایند و خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند
کاهش خطر ابتلا به دیابت:
گردو می تواند به تهیه سطح قند خون یاری دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کم کند
پیشگیری از سرطان:
آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو، مانند پلیفنولها، می توانند به حفظ از تن در قبال جراحتهای ناشی از رادیکالهای آزاد امداد نمایند و خطر ابتلا به بعضا از گونه های سرطان را کاهش دهند
بهبود گوارش:
گردو دربردارنده فیبر میباشد که به پیشرفت در عملکرد دستگاه گوارش و خودداری از یبوست امداد مینماید.
کاهش التهاب:
اسیدهای چرب امگا 3 و آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو می توانند به کاهش التهاب در تن امداد نمایند [2، 5].
تقویت سیستم ایمنی:
ویتامینها و مواد معدنی مو جود در گردو، برای مثال ویتامین B6، مس و روی، می توانند به تقویت سیستم ایمنی تن امداد نمایند.
در دست گرفتن وزن:
مصرف گردو به جهت داشتن فیبر و پروتئین میتواند به حس سیری و در دست گرفتن وزن یاری دهد.
بهبود خلق و خوی و خو:
گردو میتواند به کاهش استرس و بهبود رفتار و خو یاری دهد.
مراقبت سالم پوست و مو سر:
ویتامین E و آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو میتوانند به محافظت تندرست پوست و گیسو یاری نمایند
نکات اصلی:
مصرف متعادل گردو (حدود 7 تا 9 عدد در روز) برای اکثر اشخاص پیشنهاد می گردد.
اشخاصی که به گردو آلرژی داراهستند بایستی از مصرف آن جلوگیری نمایند.
مصرف بیش تر از حد گردو میتواند سبب ساز به خطاها گوارشی و ارتقا وزن خواهد شد
مهمترین خاصیت گردوی نو:
تقویت مغز و خاطر:
گردو دربردارنده اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E میباشد که برای تندرست مغز و بهبود خاطر موثر می باشند
سالم قلب:
چربیهای سلامت جانور در گردو، مانند اسیدهای چرب امگا 3، می توانند به کاهش کلسترول بد (LDL) و ارتقاء کلسترول عالی (HDL) امداد نمایند و خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند
کاهش خطر ابتلا به دیابت:
گردو می تواند به تهیه سطح قند خون یاری دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کم کند
پیشگیری از سرطان:
آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو، مانند پلیفنولها، می توانند به حفظ از تن در قبال جراحتهای ناشی از رادیکالهای آزاد امداد نمایند و خطر ابتلا به بعضا از گونه های سرطان را کاهش دهند
بهبود گوارش:
گردو دربردارنده فیبر میباشد که به پیشرفت در عملکرد دستگاه گوارش و خودداری از یبوست امداد مینماید.
کاهش التهاب:
اسیدهای چرب امگا 3 و آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو می توانند به کاهش التهاب در تن امداد نمایند [2، 5].
تقویت سیستم ایمنی:
ویتامینها و مواد معدنی مو جود در گردو، برای مثال ویتامین B6، مس و روی، می توانند به تقویت سیستم ایمنی تن امداد نمایند.
در دست گرفتن وزن:
مصرف گردو به جهت داشتن فیبر و پروتئین میتواند به حس سیری و در دست گرفتن وزن یاری دهد.
بهبود خلق و خوی و خو:
گردو میتواند به کاهش استرس و بهبود رفتار و خو یاری دهد.
مراقبت سالم پوست و مو سر:
ویتامین E و آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو میتوانند به محافظت تندرست پوست و گیسو یاری نمایند
نکات اصلی:
مصرف متعادل گردو (حدود 7 تا 9 عدد در روز) برای اکثر اشخاص پیشنهاد می گردد.
اشخاصی که به گردو آلرژی داراهستند بایستی از مصرف آن جلوگیری نمایند.
مصرف بیش تر از حد گردو میتواند سبب ساز به خطاها گوارشی و ارتقا وزن خواهد شد
- ۳ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر